Politika privatnosti

Tko smo

POL-HOR d.o.o.
Krešimirova 60
51000 Rijeka
Registrirano na Trgovačkom sudu u Rijeci
MBS: 040377544
Temeljni kapital 20.000,00 kn
OIB: 98195461883
MB: 04761294
IBAN: HR4923900011101009614 HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. Zagreb
Tel.: 051/510-458
Email: pol.hor.d.o.o@gmail.com

Trgovina “Zdrava košarica”
Viktora Cara Emina 8b
51000 Rijeka

Izjava o privatnosti

POL-HOR d.o.o. (zdravakosarica.hr) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici POL-HOR d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kad posjetitelji ostavljaju komentare na web stranici mi priklupljamo podatke prikazane u formularu komentara, i također posjetiteljevu IP adresu i korisnički agent pretraživača da pomognemo u detekciji spam-a.

Anonimizirani niz kreiran iz Vaše email adrese (zvan hash) može biti pružen Gravatar servisu da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa je dostupna ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašeg komentara, Vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu Vašeg komentara.

Mediji

Ako učitate slike na web stranicu, trebali biste izbjegavati učitavati slike sa ugrađenim lokacijskim podacima (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzimati i izdvojiti lokacijske podatke iz slika na web stranici.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje svog imena, adrese e-pošte i web mjesta u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno popunjavati svoje podatke kad ostavite novi komentar. Ovi će kolačići trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni će se kolačić spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na to web mjesto.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za umjeravanje.

Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.