Opis
Način upotrebe:
Ječmeno brašno se najčešće upotrebljava kao zamjena za bijelo brašno u palačinkama, pitama, keksima i slično. Zbog nedovoljne količine glutena rijetko se upotrebljava samostalno u pripremi kruha, no miješano sa pšeničnim brašnom dobivamo kruh koji zadržava vlažnost.
Sastojci: Organsko ječmeno brašno iz cijelog zrna:
Napomena: Može sadržavati tragove kikirikija, sezama i orašastih plodova.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Rok upotrebe: Istaknut na pakiranju.
Porijeklo: Srbija
Nutritivna vrijednost
| na 100 g | |
| Energetska vrijednost | 1490,5 kJ / 356,53 kcal |
| Masti | < 3 g |
| od kojih zasićene masne kiseline | < 1 g |
| Ugljikohidrati | 75 g |
| od kojih šećeri | 1,5 g |
| Vlakna | 15,7 g |
| Bjelančevine | < 9 g |
| Soli | < 1 g |


Recenzije
Još nema recenzija.