Swanson – Vitamin D3 60 kapsula

15,79 (118,97 kn)

Na zalihi

EAN: N/A SKU: 3294 Kategorija:

Opis

  • Održava zdravlje kostiju i zuba
  • Povećava apsorpciju i ravnotežu kalcija
  • Pojačava imunološku aktivnost
  • Podržava kardiovaskularno zdravlje, ravnotežu šećera u krvi i gubitak kilograma

 

“Sunčev vitamin” kako se inače često naziva Vitamin D zahvaljujući tome što prirodno nastaje u ljudskom tijelu prilikom izlaganja suncu, smatra se esencijalnom tvari za održavanje normalne funkcije imuniteta i neizostavnim saveznikom u borbi protiv raznih bolesti.

Zbog načina na koji nastaje (izloženost tijela suncu), na nekim područjima u zimskim mjesecima može se pojaviti manjak vitamina D u populaciji što se lako može nadomjestiti prilagođenom ishranom ili konzumiranjem Vitamina D kao dodatka prehrani.

Vitamin D3 s kokosovim uljem Swanson sadržava 50mcg ( 2000 IJ ) vitamina D-3 (u obliku kolekalciferola) što iznosi 250% dnevne potrebe kod odraslih osoba

 

Swansonov Vitamin D u kombinaciji s kokosovim uljem značajno poboljšava svojstva samog vitamina D jer omogućava brzu apsorpciju vitamina uz istovremeno maksimalno korištenje svih brojnih zdravstvenih dobrobiti kokosovog ulja.

Napomena: Izgled kapsula može poprimiti zamućen izgled zbog svojstva kokosovog ulja da se otapa tek pri temperaturama iznad 22 – 23° C. Iz tog razloga pri hladnijem vremenu neke od masnih kiselina sadržane u kokosovom ulju počet će se stvrdnjavati što će biti vidljivo u izgledu kapsule. Ako kapsulu nekoliko minuta držite u zatvorenom dlanu, onog trenutka kada se zagrije iznad temperature od 22 – 23°C ona će poprimiti bistar, prozirni izgled.

Brand

Swanson

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Swanson – Vitamin D3 60 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)