Zeolit klinoptilolit prah 500g – Mineral Promet

37,83 (285,03 kn)

Na zalihi

EAN: N/A SKU: 2777 Kategorija:

Opis

Tribomehanički aktivirani (TMA) Zeolit klinoptilolit je ekološki, prirodni mineral i jedina je stvar koju tijelo, pored vode, prepoznaje kao vlastitu supstancu.

Ne izaziva navikavanje, nije moguće predoziranje, ne zadržava se u organizmu i ne upija minerale i vitamine. Djeluje putem ionske izmjene koja počinje čim ga se popije.

Na sebe povlači sve otrove koji se nađu u blizini : mikotoksine, pesticide, herbicide, teške metale, radioaktivnost, stabilizatore i bojila, štetne kemijske spojeve, amonijak iz krvi, mliječnu kiselinu iz mišića, rezidue (ostatke) lijekova, gljivice……..

Na mjesto gdje su bili otrovi ostavlja minerale u tragovima : kalij, kalcij, magnezij, silicij, željezo……

TMA ZEOLIT NIJE LIJEK, a njegovo biogeno djelovanje vidljivo je po slijedećem : radi sanogenezu-regulira rad svih organa na staničnoj osnovi, pomaže lijekovima da bolje djeluju, vrši detoksikaciju organizma, regulira pH organizma (kiselost), imunostimulator, antioksidans, može zamjeniti neke enzime, regulira elektrostatski potencijal stanice, eliminira prekobrojne slobodne radikale, potiče angiogenezu-prokrvljuje krvne žile, jača stijenke krvnih žila, ima anti age djelovanje (smanjuje nastajanje staračkih pjega-prirodni botoks).

Način upotrebe :

TMA zeolit pije se promiješan sa u 1-2 dcl mlake vode ili soka prije ili poslije jela. Kod uzimanja zeolita važna je redovitost. Preporučeno je piti tijekom dana više tekućine. Zeolit najbolje djeluje ako se uzima sa prirodnim zelenim sokom i u kombinaciji sa redovitom fizičkom aktivnošću.

Ostali načini upotrebe :

Pranje zubi – zagrabiti četkicom zeolit i sa njim prati zune i desni ; Zarastenje rana – posuti po rani, napraviti fini film od zeolita : Tretiranje gljivica – kožu oprati i dobro isušiti te posuti zeolitom, staviti ispod noktiju, ponavljati ujutro i navečer ; Vaginalno (analno) – pomiješati zeolit sa toplom vodom i napraviti pastu te nanijeti na upaljeno mjesto ; Maska za akne i ulkuse – na večer na čistu kožu posuti zeolit, napraviti tanki film

Doziranje : Preventivno 5g – 10g dnevno  ;  Terapijski 10g – 30g dnevno

Minimalno vrijeme uzimanja zeolita : 40 dana  ;  Maksimalno : neprekidno

Napomena : NE SMIJE GA SE MIJEŠATI SA ALKOHOLOM !

U slučaju terapije kortikosteroidima nemojte uzimati zeolit. Kod uzimanja lijekova potrebno je je napraviti razmak od 2h između uzimanja lijekova i zeolita. Kod kemoterapije i radioterapije zeolit treba uzeti tek slijedeć dan nakon terapije.

Uzimati ga sa plastičnom (priložena u kutiji), drvenom, porculanskom ili srebrnom žličicom.

Zeolit treba čuvati na sobnoj temperaturi, na mjestu koje nije direktno izloženo suncu, te ne blizu mikrovalne pećnice i ostalih električnih uređaja. Posudu nakon upotrebe dobro zatvoriti.

Rok trajanja : neograničeno

Količina : 500 g

Proizvođač : Mineral Promet d.o.o., Juraja Habdelića 32a, 10410 Velika Gorica, Hrvatska

Porijeklo : Hrvatska

Brand

Mineral promet

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zeolit klinoptilolit prah 500g – Mineral Promet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)